"Externalizarea nu mai este o tendinta, ci o necesitate pentru eficienta unei afaceri."
Din Ziarul Financiar, Concluziile seminarului ZF Outsourcing, Autori: Corina Mirea , Adelina Mihai
Cine suntem?

GOTIT Design este o companie romaneasca localizata in Municipiul Bucuresti, ce are ca obiect de activitate servicii de web-design, consultanta IT si programare.

Domeniul de activitate al companiei GOTIT Design este industria IT, incepand de la proiectat retele si pana la realizarea paginilor de web, incluzand prezentari multimedia, solutii informatice etc.

Folosind cunostintele noastre in cele mai noi inventii tehnologice, GOTIT Design va poate oferi o solutie de calitate, avantajoasa si nu in ultimul rand putin costisitoare.Echipa

Compania GOTIT Design este alcatuita dintr-o echipa tanara de profesionisti, cu o experienta de peste 8 ani petrecuti in activitatea specifica IT, fiind, mereu la curent cu noutatile in domeniu. Departamentul tehnic al companiei GOTIT Design intelege ca nu toata lumea este profesionista in domeniul IT de aceea GOTIT Design ofera suport tehnic via online chat si telefon. Echipa noastra este bine pregatita si dornica sa va ajute in orice problema. Membrii echipei se afla intr-o continua pregatire prin participarea, in diverse calitati (cursant, trainer, organizator), la numeroase cursuri de formare, seminarii, etc.Angajamentul nostru

Avand in vedere ca nimeni nu va cunoaste afacerea mai bine decat dumneavoastra si dat fiind faptul ca GOTIT Design este la curent cu noutatile informatice putem spune ca o viitoare colaborare este garantia succesului pentru ambele parti.
Suntem constienti de rolul important si responsabilitatea noastra in afacerea dumneavoastra si din acest motiv ne asumam responsabilitatea pentru ceea ce realizam.
Dupa o analiza initiala a afacerii Dumneavoastra, vom putea dezvolta un proiect care sa se integreze cu cerintele pietei.
GOTIT Design va lucra activ cu compania dumneavoastra pentru a se asigura ca proiectul comun are urmatoarele caracteristici:
 • Specific domeniului Dumneavostra de activitate;

 • Masurabil prin monitorizarea indicatorilor calitativi si cantitativi specifici fiecarui domeniu in parte;

 • Accesibil segmentului de populatie caruia se adreseaza proiectul;

 • Realist prin concretizarea asteptarilor proiectului;

 • Temporal prin stabilirea unor termene de executie reale.


 • Suntem o agentie de design si dezvoltare web. Clientii nostrii ne recomanda iar portofoliul webdesign confirma calitatea serviciilor noastre. Putem sa va ajutam, nu ca un provider de servicii profesionale, ci ca un partener in crearea si promovarea imaginii afacerii dumneavoastra. Putem sa va ajutam prin branding complet, design de logo, design de materiale corporate, webdesign, design print, sedinte foto, procesare imagini,productie publicitara, printuri in tiraje sau dimensiuni mari, dezvoltare aplicatii online,dezvoltare aplicatii stand-alone, campanii promovare online, optimizare pentru motoare cautare si realizare bannere web.

  Stim ca pui pret pe calitate si pe timp. Sunt cele mai importante aspecte atunci cand iti alegi un furnizor de servicii. Timpul nostru e la fel de important ca si timpul tau, de aceea ne respectam termenele si nu ne angajam intr-un proiect decat daca il putem duce la capat. Calitatea este la fel de importanta pentru noi cum este si pentru tine, fiecare proiect reusit fiind un motiv de lauda, iar un client multumit ne va recomanda mai departe!

  Suntem deschisi si receptivi, ne plac provocarile si nu renuntam niciodata la un proiect. Lucram in stransa relatie cu clientul pentru a gasi cea mai buna solutie tehnica si vizuala. Tratam cu acelasi profesionalism proiectele mici, design de logo, design de print, flyer, mapa de prezentare, cu care tratam si proiectele mari, site-uri de prezentare, site-uri corporate,realizare magazine online, prezentari interactive, branding complet, dezvoltare manual de identitate sau o campanie de publicitate online.

  Va uram succes in activitatea Dumneavoastra si va asteptam pentru o colaborare bilateral avantajoasa!